4. 8. 2013

Ovesná kaše "ze zajíce"



Ingredience:
(1 porce)

asi 3/4 hr. ovesných vloček
1 hr. vody
2-3 lž. sojového nápoje v prášku (ZAJÍC)
1 lž. cukru (nebo medu)
2 lžič. skořice
1 broskev

Příprava:
Do hrnce si dáme vařit asi jeden hrnek vody, ještě než se voda začne vařit, přidáme 2 vrchovaté lžíce sojového nápoje a důkladně zamícháme. Když už se nám voda vaří přidáme vločky. Za stálého míchání vaříme asi 2 minutky, pak můžeme kaši odstavit a necháme ji chvilku odstát, aby vločky měli ještě šanci trochu nabobtnat.
Osladíme, ochutíme skořicí a podáváme s nakrájeným ovocem (já měla zrovna broskev).

(Jedná se o veganský recept).

Žádné komentáře:

Okomentovat