Ingredience:
(1 porce)
asi 1/2 hrnku barevných fazolí
1/3 cibule
1/2 kelímku kysané smetany
1 lžíce mléka
sůl
pepř
Postup:
Fazole si namočíme přes noc. Ve stejné vodě dáme fazole vařit asi na 30-45 minut do měkka. Scezené fazole smícháme s nadrobno nakrájenou cibulkou, přidáme kysanou smetanu, kterou trochu zředíme mlékem a vše smícháme dohromady. Dochutíme a podáváme například s opečeným celozrnným chlebem.
(Jedná se o vegetariánský recept)
(1 porce)
asi 1/2 hrnku barevných fazolí
1/3 cibule
1/2 kelímku kysané smetany
1 lžíce mléka
sůl
pepř
Postup:
Fazole si namočíme přes noc. Ve stejné vodě dáme fazole vařit asi na 30-45 minut do měkka. Scezené fazole smícháme s nadrobno nakrájenou cibulkou, přidáme kysanou smetanu, kterou trochu zředíme mlékem a vše smícháme dohromady. Dochutíme a podáváme například s opečeným celozrnným chlebem.
(Jedná se o vegetariánský recept)
Žádné komentáře:
Okomentovat